Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Κορμός κατσαρόλας! Θα ξετρελαθείτε! Τόσο πανεύκολο γλυκό

Υλικά

1 ζαχαρούχο των 400γρ (397 γράφει επάνω)
600 νερό
6 κ.σ. ζάχαρη καστανή
8 κ.σ. κορν φλάουρ
250 κουβερτούρα
250 βούτυρο φρέσκο ή βιτάμ
1 πακέτο πτι μπερ (225 γρ)

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να πήξει μέτρια προς αρκετά.
Αποσύρουμε και προσθέτουμε σπασμένα τα μπισκότα.
Τοποθετούμε το μίγμα σε φόρμα ή πυρέξ ή άλλο σκεύος που θα μπει στο ψυγείο.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ και τρούφα ή το αφήνουμε σκέτο!
* μπορείτε αντί για ζαχαρούχο και νερό, απλά να βάλετε 1 λίτρο γάλα.. Επειδή δεν είχα ζαχαρούχο και καστανή ζάχαρη έβαλα 1 λίτρο γάλα και 14 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη… 😉
Zwi Zwzw‎



loading...